Websites

Men zegt wel eens je website is het digitale visitekaartje van je bedrijf. Voor een deel klopt dit, maar een goede website is meer dan een online visitekaartje. Je website laat namelijk niet alleen zien wie jouw bedrijf is maar ook waar jouw bedrijf voor staat en voorziet je klanten van informatie. Het is daarom erg belangrijk dat je website aansluit bij je huisstijl en een goede opbouw heeft. Ook is het belangrijk dat je website gebruiksvriendelijk is en naast een goede weergave op desktop ook goed weergegeven wordt op iPad en mobiel.

Maak een afspraak en informeer naar de mogelijkheden

afspraak maken voor een online tour

Waarom is een website belangrijk

Wij ontwikkelen onze websites in WordPress

WordPress websites zijn gebruiksvriendelijk

WordPress heeft een logische indeling en daarom het is beheren van de content vrij eenvoudig. Dit maakt, dat de oplevering van de website het vrij eenvoudig is om je eigen website te onderhouden en aan te passen.

WordPress is zoekmachine vriendelijk

WordPress is vriendelijk voor zoekmachines. Ook zijn er een heleboel verschillende soorten plugins beschikbaar, die het systeem nog vriendelijker maken. Een belangrijk punt, want hoe beter geoptimaliseerd deze te beter je website gevonden wordt op het internet.

WordPress is volop in beweging

WordPress is een open source systeem, wat inhoud dat iedereen mag “sleutelen”  aan de WordPress programmacode. Dit heeft als voordeel dat continue verbeteringen worden aangebracht en er regelmatig updates verschijnen. Daarnaast zijn er ook heel veel plug-ins beschikbaar voor WordPress.

WordPress heeft een goede beveiliging

Een goede beveiliging van je website is belangrijk. WordPress heeft regelmatig beveiligingsupdates om de risico’s van een hack zo klein mogelijk te houden. Daarnaast zijn er ook verschillende plugins beschikbaar voor WordPress die de beveiliging nog meer vergroten.

Lees meer over onze webshops

Kitty Weerdenburg – Studio manager Compad Reclamestudio

“Een goede website is meer dan het digitale visitekaartje van je bedrijf. Het is dus niet alleen belangrijk dat deze er goed uitziet, maar ook voorzien is van de juiste content, gebruiksvriendelijk is, snel, geschikt is voor zowel desktop, iPad als mobiel en natuurlijk goed vindbaar is. Graag plannen wij een inspiratietour in om je alle mogelijkheden van onze websites te tonen.”

afspraak maken

Websites waar wij trots op zijn

Bekijk ons werk