Onze diensten

Vormgeving

Men zegt wel eens: “You never get a second chance to make a first impression” Daarom is een goede presentatie van je bedrijf belangrijk. Dit doe je door het neerzetten van een uniek en pakkend logo en sterke huisstijl. Dit is de basis voor al je verdere (reclame)uitingen zoals flyers, brochures, website en webshop.

Graag wil wij je adviseren en helpen om een goede presentatie neer te zetten van jouw bedrijf.

Lees meer over vormgeving

Website

Een goede website is meer dan het digitale visitekaartje van je bedrijf. Deze moet er dus goed uitzien, voorzien zijn van de juiste content en gebruiksvriendelijk zijn. Alleen dan zal een potentiële klant kiezen om jouw nieuwe klant te worden.

Voordeel van een goede webshop is dat je bedrijf 24 uur per dag bereikbaar is voor je (potentiële) klanten en je deze klanten dus ook 24 uur per dag van informatie kunt voorzien.

Advies nodig over jouw (nieuwe) webshop, neem dan contact met ons op

Lees meer over websites

Webshop

De verkopen via internet zijn de afgelopen jaren sterk gestegen, zeker in de tijd van strengere coronaregels. Maar nu deze coronaregels versoepeld zijn is het aantal online verkopen niet afgenomen. Het hebben van een webshop is een mooie investering. Dit kan als extra verkooppunt naast je fysieke winkel, daarmee creëer je een extra verkooppunt die 24/7 open is. Maar je kunt ook een webshop starten ipv een fysieke winkel, hierdoor bespaar je op koop/huur kosten en vaste lasten.

Informeer naar de mogelijkheden voor een webshop voor jouw bedrijf, wij adviseren je graag

Lees meer over webshops

Online marketing

Wanneer je een mooie website of webshop hebt wil je natuurlijk ook dat deze gevonden wordt op het internet. Dit kan door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) of door middel van betaalde advertenties (SEA). Ook wilt je natuurlijk weten hoe vaak je website of webshop bezocht word en hoe lang een bezoeker op je site is. Welke pagina’s de bezoeker het vaakst bezoekt of belangrijker nog waar hij afhaakt van je website. Aan de hand van deze informatie kun je namelijk actie ondernemen en je website of webshop aanpassen om zo je (potentiële) klant te leiden naar het einddoel, een verkoop.

Benieuwd wat we op online gebied voor jouw bedrijf kunnen betekenen, neem contact met ons op

Lees meer over online marketing