Webshops

Iedereen heeft wel eens iets besteld via een webshop. Een webshop is daarom niet meer weg te denken in ons dagelijks leven.

Het plaatsen van een onlinebestelling werkt snel en makkelijk. Je kunt een webshop starten ipv een fysieke winkel. Je bespaart dan op huur/koop kosten, inrichtingskosten, vaste lasten, personeelskosten. Maar je kunt natuurlijk ook een webshop starten ‘naast’ je fysieke winkel. De fysieke winkel en de webshop kunnen elkaar op deze manier versterken. Je creërt zo een extra verkooppunt voor je klanten die 24/7 bereikbaar is, een groter bereik heeft en een groter assortiment kan bieden.

Maak een afspraak en informeer naar de mogelijkheden.

Afspraak maken voor een online tour

Waarom is een webshop belangrijk

Carol Esmeijer – senior software developer Compad Reclamestudio:

“Iedere klant is uniek, daarom zijn al onze webshops op maat gemaakt, in uw eigen huisstijl. Naast een mooie vormgeving is het zeker zo belangrijk dat de webshop goed bereikbaar, gebruiksvriendelijk en snel is. Ook moet deze geschikt zijn voor zowel desktop, iPad als mobiel. Als software ontwikkelaar binnen Compad Reclamestudio zie ik er dan ook op toe dat onze webshops technisch goed draaien.”

Afspraak maken

Webshops waar wij trots op zijn

Bekijk ons werk