Mijn Compad webshop

De webshop van Compad Reclamestudio is een kant-en-klaar opgeleverde webshop. Uiteraard kunt u zelf uw webshop beheren.
Daarom hebben wij voor u “Mijn Compad Webshop”, hierin vindt u handige handleidingen die u stap voor stap helpen bij het doen van uw aanpassingen.

Producten bewerken

Onze webshops hebben een koppeling met Compad Bakkerij (bakkerij software), zodat alle producten welke in deze software staan doorgestuurd kunnen worden naar de webshop. Uiteraard is het mogelijk de producten te wijzigen die in de webshop staan. Deze handleiding laat je zien hoe je producten kunt toevoegen en/of wijzigen.

Producten aanpassen

Volgorde producten aanpassen

Vaak heb je een bepaalde voorkeur voor de volgorde van de artikelen in je webshop. Uiteraard kan deze volgorde aangepast worden. In de handleiding laten we zien hoe dit gaat.

volgorde producten aanpassen

Categorieën bewerken

De webshop bestaat uit meerdere categorieën en eventueel subcategorieën. Hieronder zijn de diverse producten ingedeeld. Categorieën kunnen afhankelijk van het seizoen aan of uit staan. In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je de categorieën kunt beheren en bewerken.

Wijzigen categorieen

Werken met Ribbons

Ribbons zijn extra “stickers” die over afbeeldingen geplakt kunnen worden. Bijvoorbeeld omdat ze glutenvrij zijn of in de aanbieding. Hoe je deze stickers kunt maken en toevoegen wordt in deze handleiding uitgelegd.

Product ribbons instellen

Attributen beheren

Producten kunnen diverse attributen hebben, zoals vulling, aantal personen, tekst op taart, foto op taart, kaarsjes ed. Hoe je deze attributen kunt toevoegen aan een product wordt in deze handleiding uitgelegd.

Handleiding Attributen

Kortingen icm ribbons

We kunnen ribbons ook combineren met kortingen. In deze handeling leggen we dit graag aan je uit.

Handleiding Aanbieding icm Ribbons

Postcodes beheren

In de webshop kan er gewerkt worden met verschillende postcode(gebieden). Deze kunnen allemaal hun eigen bezorgprijs en hun eigen voorwaarden hebben. Deze handleiding helpt je bij het instellen van de postcodegebieden in de webshop.

Postcodegebied instellen

Pop-up beheren

In de webshop in het mogelijk om gebruik te maken van de extra pop-up module. In de handleiding leggen wij de werking van de pop-up uit.

Handleiding Pop-up

Soorten kortingen

In de webshop kan gewerkt worden met vele soorten kortingen. In dit schema leggen wij uit welk type korting je het beste waar in kunt geven in de webshop.

Kortingen in de webshop

kortingen aanmaken

In deze handleiding laten we zien hoe je een aantal soorten kortingen in kunt geven in de webshop.

Werken met korting

Instellen afrekenpagina

Er is veel mogelijk op de afrekenpagina van de webshop, de Ultimate check out. In deze handelingen laten we vele mogelijkheden zien.

Instellen afrekenpagina (Ultimate checkout 4.3)

Zoekfunctie instellen

Deze handleiding legt de zoekfunctie uit. Je kunt er namelijk voor kiezen dat producten wel gevonden mogen worden in de webshop maar niet besteld.

Handleiding zoekfunctie

Caroussel maken

Deze handleiding legt uit hoe je in de webshop een productcarrousel kunt maken. Deze carrousel kan bestaan uit producten die je extra onder de aandacht wilt brengen, bijvoorbeeld: Kerstproducten, zomerproducten, tips.

Handleiding carrousel

Extra verkoopdag

Deze handleiding legt uit hoe je in de webshop een extra verkoopdag kunt aanmaken waarop enkel bepaalde producten te koop zijn.

Handleiding extra verkoopdag

Hulp nodig?

Bel 074-3200 200. Wij helpen u graag!
Onze helpdesk is op werkdagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur.