Ons specialisten team

Compad Reclamestudio bestaat uit grafische vormgevers en online specialisten, die je graag helpen bij een passende oplossing voor jouw bedrijf. Of je nu op zoek bent naar een (nieuwe) website of webshop, een nieuwe huisstijl of een brochure, ons team van specialisten staat voor je klaar. Wij maken graag een afspraak om onder het genot van een kop Twense koffie de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Heb je liever een online of telefonische afspraak? Dat kan natuurlijk ook. Wij zijn te bereiken op 074-3200200

Kitty Weerdenburg

Studio manager
Grafisch vormgeefster/Webdesigner

Kitty heeft in 2013 Compad Reclamestudio opgestart, na ruim negen jaar werkzaam te zijn geweest op de marketingafdeling van der Valk Theaterhotel. Ze is gespecialiseerd in zowel offline als online reclame uitingen.

Carol Esmeijer

Directie
Senior software developer

Ruim 28 jaar geleden heeft Carol Compad Software opgericht. Software ontwikkelen is zijn passie. In 2013 heeft hij zijn activiteiten uitgebreid als online specialist bij Compad Reclamestudio. 

Mawadee Haelom

Helpdesk
Webdesigner

Mawadee is een echte duizendpoot en is van alle marken thuis. Zo staat ze je vriendelijk te woord en beantwoordt ze graag al je vragen, maar ook voor het inrichten van je website of webshop bent je bij Mawadee aan het juiste adres.

Steijn Esmeijer

Verkoop en Advies

Heeft u belangstelling in één van onze oplossingen? Steijn maakt graag een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken. Uiteraard nodigen we daarvoor graag uit bij ons op kantoor met een lekkere kop koffie, maar afspraken kunnen ook online of op locatie plaatsvinden.

Kopje koffie drinken?