Onze service

Een tevreden klant maakt een blije klant! En als onze klanten blij zijn wij dat ook!
Wij doen er dan ook alles aan om onze klanten blij te maken. Niet alleen met het opleveren van mooie websites en webshops, maar ook met een goede service. Zo zorgen we voor een goede bereikbaarheid en een goede hosting van onze online diensten. Want het stopt niet bij de oplevering van je website of webshop.

Service op bereikbaarheid

Tegenwoordig is het erg lastig om bedrijven te bereiken wanneer je vraag hebt. Telefoonnummers worden niet meer op websites geplaatst en bij vragen kan er contact opgenomen worden met de chatbox welke in veel gevallen beantwoord wordt door een chatbot.

Wij, van Compad Reclamestudio, vinden bereikbaarheid en service erg belangrijk.  Wat kun je van ons verwachten:

  • Wij zijn telefonisch goed bereikbaar. Compad Reclamestudio is op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al je vragen. Heb je daarbuiten een dringende vraag die niet kan wachten, dan kun je een beroep doen op onze telefonische storingsdienst. Deze is iedere dag 24/7 bereikbaar.
  • Je kunt je vragen stellen via onze mail. Wij streven ernaar om je vragen (op werkdagen) binnen 24 uur te beantwoorden.
  • Gebruik ons contactformulier. Ons contactformulier kan gebruikt worden voor het maken van een afspraak of voor het stellen van een vraag. Ook hierbij geldt dat wij er naar streven om binnen 24 uur te reageren.
  • Kom op bezoek! Wil je graag een afspraak maken bij ons op kantoor onder het genot van een lekkere kop koffie? Ook dat is mogelijk via ons kalendersysteem!
Afspraak maken via ons kalendersysteem

Service op je online dienst

Het is niet alleen belangrijk dat je website of webshop er goed uitziet, maar ook dat hij stabiel en snel is. Daarom is een goede hosting belangrijk.
Wat mag je van onze hostingservice verwachten:

  • Wij monitoren onze websites en webshops 24/7
  • Wij zorgen dat je website/webshop ondergebracht is in een beveiligde omgeving (datacenter)
  • Wij maken regelmatig een volledige back-up van je website of webshop
  • Wij voorzien je website of webshop van een beveiligingscertificaat (SSL certificaat)
  • Wij zorgen dat je website of webshop over genoeg schijfruimte en bandbreedte beschikt
Contact opnemen

Hoe ziet ons traject eruit?

Afspraak maken voor een kennismakingsgesprek